perjantai 15. maaliskuuta 2019

Hyvästit Kuusamolle!

ma 11.3.

Viimeinen vaelluspäivä. Huonosti nukutun yön jälkeen lähdettiin liikkeelle jo 7.00. Väsymys oli ihan hirveä, mutta pakko oli vain painaa sisulla eteenpäin. 



Juuman maalissa oltiin 12.30 eli siinäkin sellainen 6 tuntia meni matkan teossa ja sitä oli n. 10 kilometriä. Hyvä että jaksettiin pakata autoon kamppeet ja siitä ajettiin suoraan Rukalla hamppareille, olihan me se jo ansaittu. Kaupan kautta kotiin ja saunaan, ihanan rentoutunut, mutta väsynyt olo ja kaikki voimat ihan poissa. Tein ehkä ennätykseni ja menin nukkumaan jo ennen kahdeksaa illalla.😅

ti 12.3.

Heräsin aikaisin kauniiseen auringon paisteeseen, syötiin hyvä aamupala ja lähettiin lumitöihin ulos. Vieläkin kaikki voimat poissa ja joka paikka kipeänä. Mutta loppupäivä siinä sitten tehtiin paperihommia ja huilailtiin.

ke 13.3.

Lähdin aamusta aikaisin ajamaan kohti Jyväskylää. Hyvästien jälkeen haikeilla, mutta toiveikkailla fiiliksillä takaisin kotiin ja lepäämään ennen koulun alkua.

Suurin kiitos kuuluu Heidi Savolaiselle, jonka ansiosta pääsin tekemään ja kokemaan kaikkea uskomatonta. Monta kokemusta rikkaampana eteenpäin. Suosittelen ehdottomasti Lapin työssäoppimisjaksoa kaikille. 💓

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti