sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Lunta ja mehtää, ihania ihmisiä ja auringon paistetta!

ma 25.2.

Päivä alkoi tuote-esittelyllä. Harrastelija tuli esittelemään itse tekemiään tuotteita poronluusta. Matkaan tarttui muutama koru 😍
Päivä jatkui toimistohommilla. Illalla saunan lämmitykseen sekä luonnolliset yrttijalkakylvyt asiakkaille sekä itselle. Ihanan rentoutunut olo. Sitten odoteltiin vielä uudet vieraat, 2 hollantilaista, taloon ja nukkumaan, väsyneenä, mutta rentoutuneena.

ti 26.2.

Päivä alkoi aamupalan laitolla ja sen jälkeen lähtö klo 10.00 lumikenkäreissulle Riisitunturille. Maisemat olivat todella kauniit! 💓😎
Kuvan mahdollinen sisältö: 3 henkilöä, hymyileviä ihmisiä, ihmiset seisovat, taivas, lumi, ulkoilma ja luontoLounaaksi oli tomaattikeittoa, suklaabanaani ja glögiä.


ke 27.2.

Päivä töitä, aamupalan laitto, siivoaminen ja kirjallista duunia. Illalla ihana ilta asiakkaiden kanssa kodassa. Ruokana kalakeitto ja tikkupulla.


to 28.2.

Aloitin vapaa päiväni nukkumalla pitkään ja lähdin sen jälkeen Rukalle. Minähän en ole ikinä lasketellut eikä tullut aloitettua tälläkään kertaa. Sen sijaan ajelin Rukan gondoli-hissillä tunturin yli ja takaisin, shoppailin matkamuistomyymälöissä ja nautin kaakaon ja munkin kauniissa maisemissa.


Tämän jälkeen matka jatkui Kuusamoon, jossa ensimmäinen pysähdykseni oli Bjarmia-myymälä. Bjarmia myy omia saviastioitaan ja käsitöitään. Siitä sitten Tropiikin-kylpylään ja kiinalaiseen ravintolaan syömään.
Illalla näin ensimmäistä kertaa elämässäni revontulet. Uskomattoman kauniit, kyllä vetää hiljaiseksi tämä Suomen luonto ja kauneus. Kaikille suosittelen tänne Lappiin tulemista, ei voi sanoin kuvailla miten erilaista täällä on verrattuna Etelä-Suomeen. Ihan kuin olisi ulkomailla tai jossain uskomattoman kauniissa sadussa.

pe 1.3.

Tänään oli aikainen herätys ja aamu alkoi aamupalan laitolla asiakkaille, jonka jälkeen suunta kohti Oulangan kansallispuistoa ja seuraavaa asiakasryhmää. Heidän kanssaan kiersimme Hiiden hurmos-rengasreitin ja teimme ruokaa, täytettyjä sieniä, kalakeittoa ja suklaabanaaneita. Siitä vielä saunaan ja iltapalalle.la 2.3.

Valokuvaus-päivä. Kuvailtiin koko päivä materiaalia Seikkailuapinoiden mainos videoon. Ensimmäinen otos tuli Kitkajärven kauniista maisemista ja siinä samalla hiihdettiin pieni reissu.

Sen jälkeen vielä muuta kuvailua alueella ja sitten sainkin olla itse mallina saunassa😀 Tästä se mallinura alkaa😂

su 3.3.

Vapaa päivä. Ensimmäinen pysäkki oli Pentik-mäki. Jossa sijaitsi Pentikin tehtaat, tehtaanmyymälä, museoita, kahvila ja Anu Pentik Galleria. Odotukset eivät olleet korkealla, mutta paikka yllätti positiivisesti. Paljon oli ihasteltavaa ja katseltavaa. Erityisesti museot olivat hienoja.

Muistoja maalta-museoSeuraavaksi suunta kohti Korouoman -luonnonpuistoa.


Korouomassa on myös 3 vesiputousta, mitkä näin talvisaikaan ovat tietysti jäässä. Tässä yksi niistä nimeltään Jaska Jokunen ja sillä on korkeutta n.50 metriä.


 Toinen vesiputouksista on nimeltään Mammutti, tällä vesiputouksella näkee paljon jääkiipeilijöitä.Ja pakkastahan oli -20 astetta 😅


Päivän päätteeksi vielä syömään ja muutaman kilometrin hiihtolenkki, Kitkajärven maisemissa.Tästä on hyvä aloittaa seuraava viikko! 💛Ei kommentteja:

Lähetä kommentti